Aanbiedingen

geldboom aanbiedingenDoor van thuis uit werkzaamheden te verrichten zou je natuurlijk een extra centje kunnen sparen voor die extra uitgaves die iedereen wel eens krijgt zoals reparatie van de auto of de wasmachine. Maar natuurlijk kun je de verdiensten die je met thuiswerk binnen krijgt gebruiken voor die extra dingen op vakantie, leuke aanbiedingen, het bezoeken van een festival of een concert van je favoriete groep.

Je kan natuurlijk proberen zoveel mogelijk inkomsten binnen te krijgen met het werken van thuis uit, maar denk ook aan de belasting, deze jongens willen altijd een stukje van de taart naar hun zijde toegeschoven krijgen. Een onontkoombaar gegeven dat helaas ons allen  treft, de een meer dan de ander. Is het nu via de inkomstenbelasting of de BTW, ze hebben altijd wel ergens een haakje zitten om een deel van je uitgaven of inkomsten binnen te harken.
Je kan dan natuurlijk ook kijken of je bepaalde inkopen niet goedkoper kunt doen. Dit doen we allemaal dagelijks al in de supermarkt bij het kopen van onze dagelijkse boodschappen, en voor het aanschaffen van onze luxe artikelen zoals TV, stereo, dvd, blue-ray, auto zijn er diverse sites waar je de diverse producten en prijzen met elkaar kan vergelijken. En laat ik je een goede raad geven; “Doe dit ook !!”


Tegenwoordig wordt in iedere zaak naar de concurrent gekeken om zoveel mogelijk klanten te behouden, en ja men probeert toch altijd de hoogste prijs voor een artikel binnen te slepen. Als je niet zelf aangeeft dat het artikel in een andere, concurrerende, winkel goedkoper is blijf je de hoogste prijs betalen. Men zal dit ook altijd controleren via internet of aan de hand van een door jou meegenomen folder van de concurrent. En wil men dan nog niet aan de lagere prijs ? Tsja kies dan voor je eigen beurs.

aanbiedingen PreviewAanbiedingen

Wat je ook kunt doen om vaker aan bepaalde artikelen goedkoper te komen is het kopen via aanbiedingen sites. Je weet dan niet van te voren wat voor artikelen worden aangeboden en vaak zijn het kleine hebbedingetjes maar steeds vaker ziet men dat er toch luxe artikelen worden aangeboden tegen bodem prijzen met kortingen die kunnen oplopen tot 60, 70 en soms wel 80 procent van de normale aankoopprijs. Vaak spelen deze aanbiedingssites ook in op diverse factoren om hun artikelen aan de man te brengen, bijvoorbeeld bij een hittegolf het aanbieden van zwembaden. Om in aanmerking te komen voor deze aanbiedingen wordt wel verlangt dat je een email adres op geeft zodat men je de aanbiedingen kan toesturen, een hotmail of g-mail adres is hiervoor een ideale mogelijkheid.
Voorbeelden van aanbiedingssites zijn onder andere: 123bied-nl Click2Buy, iBood, ActievandeDag, Cosmeticadeals, DealChimp, DealDonkey, Dagactie, Watch2Day en zeker nog vele meer.

green-earth

Energie

Aanbiedingen worden ook vaak door energieleveranciers gemaakt, maar denk er aan dat je hun aanbieding goed bekijkt en ook narekent, kijk naar de kleine lettertjes en de contractduur, of je een vast of variabel contract tekent. Allemaal kleine addertjes die een hele mooie deal toch aardig kunnen verstieren. Let ook op de mooie extra’s die je krijgt als je overstapt, die gratis iPad is wel leuk, maar vaak betaal je hem toch zelf. Een leverancier levert geen gratis dingen, dit is nooit zo geweest en zal ook nooit gaan gebeuren !
Kijk bijvoorbeeld ook eens op Energieaanbod.com voordat je naar Oscar overstapt….

euphonyTelevisie, telefonie, internet

Ook vele aanbiedingen worden gedaan door de diverse internet, telefonie en tv aanbieders. Alles gaat tegenwoordig in de zogenaamde “3 in 1” pakketten, ook hier geldt wederom; Kijk en Vergelijk, het kan altijd goedkoper met dezelfde kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Euphony, zij bieden het KPN “3 in 1” pakket aan met interactieve televisie, telefonie en internet tegen een goedkopere prijs als KPN zelf !
Wil je besparen op je uitgaves voor Televisie, Telefonie en Internet ? Kijk dan eens hier hoe je kan besparen op je zuurverdiende geld.

Goedkope en mooie horloges bij Watch2Day

deheiligekoeHeilige Koe

En dan niet te vergeten; onze Heilige Koe, de Mercedes-Benz voor de een en de kleine Suzuki Alto voor de ander. Of hij nou uit 1990 is of uit 2012 ze hebben allen brandstof nodig om vooruit te komen, benzine, diesel of LPG maakt niet uit wat het is, maar van de prijzen voor de brandstof springen je de tranen in de beurs. Iedereen kijkt dan ook waar de benzine het goedkoopst is en als je in de buurt van het grensgebied woont, kan een ritje naar Belgie of Duitsland toch al snel enkele Euro’s per tank voordeel opbrengen. Maar woon je al meer dan 10 km van het dichtstbijzijnde grens  tankstation loont zich de rit al niet meer.
Bij ieder tankstation kun je wel een voordeel pas krijgen om punten te sparen voor leuke artikelen uit hun catalogus, maar heb je al eens geteld hoe vaak je moet vol tanken om genoeg punten te sparen voor een gratis dvd’tje ?? Eigenlijk is het de moeite niet waard en brengt het ook geen besparing op, of je moet al op een vrachtwagen van je werkgever rijden en je mag de spaarpunten zelf houden.
Maar zo zijn er ook firma’s die tankpassen aanbieden die wel besparen. Deze besparingen kunnen wel oplopen tot 150,- Euro per jaar, zeker de moeite waard om eens te bekijken.

 

Uw uitvaart goed, goedkoop en verzorgd geregeld via North West Uitvaartverzekeringen