Chatten voor geld

chatten

Chatten voor geld is een eenvoudige manier om geld te verdienen. Er zijn veel bedrijven die personen zoeken die graag chatten voor geld. Deze bedrijven maken vaak gebruik van een smsdienst, waar klanten een smsje naar toe kunnen sturen. Iemand die chat voor geld zit thuis achter een pc of laptop en beantwoord deze smsjes. Veel van deze chatgesprekken zijn erotisch getint, maar normale gesprekken over het dagelijks leven komen ook veel voor.

Het voordeel van chatten voor geld is dat je betaald krijgt per beantwoorde sms. Je bepaald dus feitelijk je eigen inkomen doordat je zelf beslist hoe vaak en hoe lang je wilt chatten. Wanneer je veel chat en vaak dezelfde klanten hebt kun je zo een stabiel inkomen opbouwen. Hoeveel je precies verdient met chatten voor geld hangt af van het bedrijf waarvoor je werkzaam bent. Het werken op deze manier gaat vaak op basis van freelancen, zodat je zelf nog eventuele inkomsten moet aangeven bij de belastingdienst.


Het enige wat je nodig hebt om te kunnen geld verdienen met chatten is een computer of laptop met een snelle internetverbinding. Daarnaast is foutloos typen vaak een pre en heb je een grote dosis inlevingsvermogen en fantasie nodig. Sommige klanten hebben namelijk niet alledaagse wensen en het is belangrijk dat je daarop goed kunt inspelen. Tevreden klanten blijven namelijk langer chatberichten sturen. Daarnaast kun je ook nog chatten voor geld in een chatbox. Vaak krijg je dan per minuut uitbetaald. Deze manier van werken is ook erg flexibel omdat je altijd je eigen werktijden kunt bepalen.

Webmaster of eigen site ?

Ben je in bezit van een of meerdere sites, dan kun je natuurlijk ook zelf een chat site gaan promoten. Voor iedere nieuwe klant van de chat site die zich via jou link aanmeldt krijg jij weer een bedrag door de beheerder(s) van deze chat site overgemaakt.

Verdien met chatten

Daarna komt dan nog een keer dat voor elk betaald chatbericht dat via een door jou aangemelde promotor wordt verzonden jij ook een percentage overgemaakt krijgt. Hoe meer promotors jij dus aanmeldt, hoe meer affiliate verdiensten je binnen krijgt.