Eigen baas !

eigen baasJe eigen baas

Wie wil er nou niet eigen baas zijn ? Van thuis uit werken, je eigen uren bepalen, geen gezeur als je vrij wilt hebben voor een paar uur of de hele dag, niet vroeg op staan als je daar eens een dag geen zin in hebt. En dan de gepaste trots als je ziet wat je voor jezelf met eigen handen en inspanningen hebt opgebouwd. Vroeger waren er een of meerdere grote investering(en) nodig als je voor jezelf wilde beginnen. Je had een bedrijfspand of kantoorruimte nodig, uitgaven voor reclame en nog andere onkosten. Met de komst van internet zijn de mogelijkheden om een onderneming op te starten vereenvoudigd, maar zeer zeker ook goedkoper geworden. Dus eigenlijk werken als eigen baas van thuis uit via internet. Dit heeft een aantal zeer grote voordelen.

Voordelen

  • Een leningaanvraag bij een bank hoeft niet. Als ondernemer starten op internet kan bijna geheel gratis of met een investering van 100 a 150 euro. Het ligt er natuurlijk wel aan wat je op internet wilt gaan doen. om een webshop te starten moet er natuurlijk wel kapitaal zijn voor de inkoop van producten en de aanschaf van de software voor de webshop. Als je gebruik wilt gaan maken van google ads, pay per click, etc., dan heb je enkel een website met inhoud nodig waar¬† je bezoekers op dient aan te trekken die dan vervolgens op jouw advertentie klikken.
  • Internet is er 24 uur per dag 7 dagen in de week, als je natuurlijk geen storingen krijgt. Wanneer je een webshop of een website hebt dan krijg je ook 24 uur per dag bezoekers die kopen, klikken, vragen hebben etc. Je kan dus werken wanneer je wilt. Slaap je liever uit? Dan verwerk je de aankopen en de e-mails gewoon in de middag. Het voordeel van werken van thuis uit.
  • Je hebt een veel groter publiek. Begin je een winkel in het drop bij jou op de hoek, dan heb je een publiek van enkele 100 tot 1000en omwonenden. Open je een winkel in een grote stad dan gaat dit al richting de 10.000en of misschien 100.000en. Nederland is een van de europese landen met de meeste internetaansluitingen. Dat zijn ruim 17.000.000 mensen die jouw website kunnen bezoeken. En dan komt er nog eens het Nederlands sprekende deel van Belgie en andere landen bij. Maak jij een Engels talige website dan is het publiek nog groter.