Geld verdienen met enquetes invullen

Het invullen van enquBijverdienen tot wel 90 euro per dag !êtes kan soms een saaie bezigheid zijn. Vaak willen mensen niet aan enquêtes meewerken omdat dit simpelweg tijd in beslag neemt en mensen hier geen zin in hebben. Onderzoekbureaus weten dit ook en geven daarom vaak vergoedingen voor het invullen van enquêtes. Vooral bij grote enquêtes kunnen deze vergoedingen hoog oplopen. Veel onderzoekbureaus werken met cadeaubonnen. Zo werkt TNS NIPO bijvoorbeeld met tegoedbonnen voor Freerecord Shop. GFK werkt daarentegen vaak met cheques van de VVV.

Veel onderzoekbureaus geven ook vergoedingen in de vorm van een geldbedrag. Wanneer iemand geld krijgt voor het invullen van een online enquête, zal deze persoon veel eerder geneigd zijn om mee te werken aan een onderzoek. Deze manier van geld verdienen is erg gemakkelijk omdat je alleen maar dingen hoeft aan te kruisen of hoeft in te vullen.

Op internet zijn erg veel prijsvragen en enquêtes te vinden waarbij geld verdiend kan worden. Geld verdienen met enquêtes is op alle websites wel anders geregeld. Zo verschilt de vergoeding per enquête erg veel. Het is logisch dat je voor het invullen van een enquête van vijf minuten, een lagere vergoeding krijgt dan bij een enquête met 250 verschillende soorten vragen. Veel van deze websites betalen pas uit wanneer een bepaald bedrag behaald is. Vaak is dit bedrag ongeveer tien euro.


Een andere mogelijkheid is het verdienen van goederen zoals bijvoorbeeld boodschappen, vaak zie je dat je een boodschappenpakket verdient bij het invullen van de enquete, en daarna ook nog eens kans maakt op een maandelijks bedrag waarvoor men in een supermarkt boodschappen kan inslaan. In principe hetzelfde als het verdienen van een geldbedrag, alle nu kun je goederen inslaan en blijft het geld in je portemonnee !

Geld verdienen door het invullen van enquêtes kan een leuke bezigheid zijn en zeker veel geld opleveren. Daarnaast wordt jouw mening anoniem verwerkt en draag je bij aan het uiteindelijke resultaat van onderzoeken en producten.