Leasen van Zonnepanelen

zonnepanelen

Verdien van thuis uit met zonnepanelen !

Overal zie je tegenwoordig dat op woningen zonnepanelen gelegd worden.
Gratis stroom !, dat is het eerste waar aan gedacht wordt. Maar zo mooi is het niet als men op internet gaat uitzoeken naar wat de kosten van zonnepanelen zijn.

investeringEr gaat een behoorlijke investering aan vooraf en het nodige werk voordat de mooie mat zwarte paneeltjes of na gelang je smaak, de blauwe paneeltjes op je dak in de zon liggen te werken.
Voor zo’n 12 tot 16 panelen die gemiddeld op een dak passen (uitzonderingen daar gelaten) moet je toch al snel zo’n 4500 tot 7500 euro neerleggen. Hiervoor moeten de meeste gezinnen toch even en doorlopend krediet opnemen of hun hypotheek aanspreken en verhogen.

Daarbij komt nog eens de rente die je moet aflossen voor je lening, verzekering van de zonnepanelen tegen diverse schadelijke weersinvloeden. En het onderhoud natuurlijk niet te vergeten, de meegeleverde omvormer heeft een levensduur van 8 tot 10 jaar, daarna moet deze vervangen worden. Dit zijn dus kosten die voor u niet gelden maar voor de lease maatschappij.

Maar het kan anders !

Je kunt de zonnepanelen ook leasen !
De zonnepanelen die je na een persoonlijk gesprek met de adviseur besluit te leasen worden door de lease firma op uw dak gemonteerd en aangesloten binnen een dag. U heeft geen andere kosten dan de afgesproken leaseprijs die bij het aantal zonnepanelen horen. De investering, rentekosten, onderhoudskosten, verzekeringskosten en het vervangen van defecte componenten is geheel voor rekening van de de lease maatschappij.

Eigenlijk is het dus gewoon 1,2,3 Zonnepanelen Energie !

Zonne-energie is een vorm van groene energie met mogelijkheden en voordelen voor iedereen.


Lease uw zonnepanelen en verdien direct

Zonnepanelen aansluiten op je stopcontact !