Muziekles

Gitaar

Altijd al gitaar willen spelen als Chuck Berry, Jimmy Hendrix, Mark King of Gary Moore maar nooit de stap genomen om de kneepjes van het gitaar spelen te leren door muziekles te nemen ?

Drums

Een Phil Collins, Roger Taylor, Steward Copeland, Alex van Halen, Karen Carpenter, Cesar Zuiderwijk, of zelfs Hennie Huisman of Mick Fleetwood in de dop ?, maar nooit er aan gedacht  om u uw drumkwaliteit verder uit te bouwen omdat u ze niet goed genoeg vond?

Piano

Mozart, Beethoven, Chopin, Schumann, Brahms, en ook Wibi Soerjadi hebben ooit moeten leren hoe je een piano bespeelt en hoe je er het beste uit haalt.
Misschien schuilt er in u ook een geweldig pianospeler of -speelster maar heeft u nooit de stap genomen om het te proberen.

Zang

Altijd al willen meedoen aan X-factor, The Voice, of een andere zangtalentshow, maar nooit de stap genomen omdat u uw zangkwaliteit niet genoeg vond ?

Online Muziek Cursus

Heeft u een van bovenstaande met JA kunnen beantwoorden, maar misschien vindt u privéles te duur of heeft u door uw drukke bestaan weinig of geen tijd voor privéles ?
Wat zou u er van zeggen om uw keuze, uw droom te vervullen en er op den duur geld mee te kunnen verdienen ? Het is mogelijk om een online muziek cursus te volgen en dan de diverse lessen te volgen wanneer het u uitkomt, niet wanneer het van u verwacht wordt, gewoon als u bepaald; “nu ga ik de volgende les volgen, of oefenen.”

Als u deze beginnerscursus(sen) afsluit is er altijd nog de mogelijk om verder te gaan met gevorderden cursus(sen) en wie weet kunt u er misschien wel uw beroep van maken en op een gegeven moment zelf die privé lessen gaan geven.

muziekles van thuis uit