Online sparen

online sparenOm van thuis uit nog enkele kleine voordelen binnen te halen is het mogelijk om ook online te gaan sparen. Hiermee bedoelen we dan niet het sparen bij een bank via internet bankieren, maar sparen via diverse online spaarprogramma’s die je de mogelijkheid geven om bijvoorbeeld door middel van mails te lezen, op links te klikken, enquĂȘtes in te vullen, en nog meer mogelijkheden, een extra spaarpotje te vullen dat je kan laten uitbetalen als je het tot een bepaald niveau “gevuld” hebt.
Ook is het mogelijk om via enkele van deze programma’s de gespaarde punten, clicks, parels etc. in te ruilen voor korting in online shops. Iets wat u dus in de winkel bij u om de hoek niet mogelijk is.
Indien u dus vaker spullen inkoopt via online winkels krijgt u zo dus de mogelijkheid om buiten het parkeergeld uit te sparen voor het winkelen in de stad, ook nog een extra korting op de aangekochte spullen te bemachtigen.

Online spaarprogramma’s

Er zijn diverse websites met uitgebreide mogelijkheden om uw virtuele spaarpot te vullen, hieronder treft u enkele voorbeelden .

 

moneymiljonair-468x60

betaaldemails-468x60

online sparen

cashbackkorting

2 comments for “Online sparen

Comments are closed.