Ontwerpen

ontwerpenCreatief ?

Ben je creatief ingesteld ?, Kun je je inleven in een bedrijfsprofiel en dit omzetten naar een logo, huisstijl of zelfs een gehele website ?
Dan zijn er genoeg mogelijkheden om thuis met je eigen laptop of pc je diensten aan te bieden bij bedrijven die je kunnen koppelen aan mensen en bedrijven die deze kwaliteit niet bezitten en zitten te springen om mensen met goede idee├źn en inzichten om hun bedrijfsnaam, logo of website te ontwerpen en op te zetten.

Doelgroep

De doelgroepen zijn veelal MKB-ers, starters, Freelancers/ZZp-ers, verenigingen en stichtingen die graag geholpen willen worden om hun identiteit bij hun klanten een spetterende indruk achter te laten zonder dat zij zelf hier veel aandacht aan moeten besteden en kunnen doorgaan met datgene dat zij zelf het beste kunnen.

Heb jij het in je om een logo te ontwerpen dat over de hele wereld wordt herkend en geassocieerd met een firma, rockband of snoepsoort zoals McDonalds, de Rolling Stones, Shell of M&M’s? Als je niet probeert zul je het nooit te weten komen, dus wie houdt je tegen ?

Tijd

Als je genoeg tijd hebt, en thuiswerk als een mooie en goede mogelijkheid ziet om je creatieviteit en hobby uit te werken tot je baan, zou ik zeggen; Niet langer wachten, maar klikken, aanmelden en meteen beginnen !

 

Post navigation