Zonnepanelen thuis op je stopcontact !

Direct in het stopcontact

Is het nu zo dat je geen groot bedrag kan investeren, maar ook niet jarenlang aan een lease contract wil vast zitten, dat wel de nodige voordelen met zich meebrengt, is er ook nog de mogelijkheid om een aantal zonnepanelen aan te schaffen, zelf te installeren en rechtstreeks op je stopcontact aan te sluiten.

Zo’n zonnepanelen set bestaat uit verschillende componenten. Veel verstand van techniek is niet nodig, het volgen van de duidelijke gemakkelijk leesbare handleiding maken de installatie eenvoudiger dan het ineenzetten ban een IKEA Billy kast !

 

zonnepanelencompany-728x90

De module

De gebruikte panelen zijn monokristallijn modules van het merk Yingli Green en levert een piekvermogen van 250 watt er wordt een vermogensgarantie gegeven van 80,7%, voor 25 jaar lang.

Het onderstel

De gebruikte panelen worden geplaatst op een kwalitatief onderstel van het merk Van der Valk en staat onder een ideale hoek van 25 graden. Als u het onderstel in uw tuin plaatst kunt u het zelf gewoon bevestigen met tentharingen, betontegels of schroeven.De omvormer

Een zeer belangrijk bestanddeel van een zonnepanelenset is de omvormer. Deze omvormer zorgt er voor dat de door het zonnepaneel opgewekte gelijkstroom wordt omgezet naar wisselstroom welke u in uw huis kunt gebruiken. De gebruikte omvormer is een high quality micro-inverter van Enphase Energy. Deze omvormer heeft een levensverwachting van minstens 25 jaar. Het temperatuur bereik ligt tussen de – 40°C tot en 85°C, met een continue maximaal uitgangsvermogen. Op de omvormer is een led systeem actief waarmee u kunt controleren of uw zonnepaneel actief is.

Meerdere panelen

Op de omvormer en zo op een stopcontact kunnen drie zonnepanelen aangesloten worden. zonnepaneel-compleetWilt u meerdere panelen aansluiten zal dit direct op de meterkast dienen te gebeuren op een aparte groep. Maar bij het aanschaffen van meerdere panelen ineens wordt natuurlijk het investeringsbedrag aanzienlijk groter en is toch misschien het zonnepanelen leasen een betere methode om over te schakelen op groene stroom.

Meer informatie nodig of u wilt direct bestellen ? Klik dan op deze link.